S A N A T K O P

30 Eylül 2011 Cuma

wmaracı ve kitapindirim'den çekilişle wordpress kitabı

Webmaster araçları için sıkça girdiğimiz  wmaracı.com ve kitapindirim.com işbirliğiyle düzenlenen bir çekilişte şanslı 10 kişi Wordpress Uzmanı olarak bilinen Ali Arslan'ın hazırladığı "Wordpress Kitabı"na kavuşuyor!
   Şimdi aklınıza hemen çekilişe nasıl katılabiliriz sorusunun geldiğinin farkındayız. Bu çekilişe katılmak  o kadar basit ki... Dİlerseniz anlatalım: http://wmaraci.com/forum/cekilis-promosyonlar/kitapindirim-com-katkilariyla-wmaraci-comdan-10-kisiye-cekilisle-wordpress-kitabi-10022.html adresine giriyorsunuz ve şartlardan herhangi birini ya da dilerseniz bir çoğunu uyguluyorsunuz.

   Web dünyasında adını sıklıkla duyduğumuz wmaraci.com  hem üyelerinden hem de yöneticilerinden gelen samimiyeti yeni katılımcılara da yansıtıyor. Hem üyelerin hem de yöneticilerin son derece yardımsever olması kullanıcılarda siteye bir daha girme isteği uyandırıyor. Bizden tavsiye siz de bu siteyi sık kullanılanlara ekleyin. Göreceksiniz, kısa bir süre içerisinde her gün girmeye başlayacak ve bir çok şey öğreneceksiniz. Bu eşsiz webmaster forumu son derece ciddi bir şekilde emin adımlarla sektöründe zirveye doğru ilerliyor. Site yöneticilerinden edinilen bilgiye göre de gerek wordpress gerekse diğer web konularında bu tür çekilişler devam edecek.
Kitap Hakkında:




Kitaptan kısaca bahsedecek olursak; Wordpress 55 milyon aktif kullanıcısı ile sektöründe lider durumda. Kolay yönetilebilmesinin yansıra basit müdahalelerle eklenti ve görsel değişikliği yapılabilmesi de bu sistemi tercih edilir kılıyor. İşte bu noktada alanının Türkiye'deki en büyük uzmanlarından kabul edilen Ali Arslan'ın yazmış olduğu "Wordpress Kitabı" Hızır gibi imdadımıza yetişiyor. kitap içeriğine bakacak olursak, blog ve wordpress kavramlarının ne anlama geldiğinden tutun da localhosta kurulum,
temaların Türkçe’ye çevrilmesi, tema oluşturulması, çoklu blog oluşturulması, menülerin özel hale getirilmesi, arama motoru optimizasyonu olarak bilinen seo, güvenlik önlemleri, mobil temalar, css ve xhtml, tonlarca ipucu ve sitenize değer katacak bir sürü püf nokta okuyanların kolayca anlayabileceği dilde yazılmış.
   Sizin tek yapmanız gereken çekilişe katılmak üzere aşağıdaki linkte tıklayarak katılım koşullarını
öğrenmek. Bol şanslar; İşte linkimiz:
Hemen çekilişe katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın!

>> Kitapindirim.Com Katkılarıyla: Wmaraci.com'dan 10 Kişiye Çekilişle "Wordpress Kitabı"



2 yorum:

  1. Cok yari bi kitap davsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. http://sohbethatti.info/telefonda-sicak-sohbet-hatti-en-atesli-sohbetler-burada-kizlarla-doyumsuz-sohbetler/

    YanıtlaSil